Home
 
Uitvoeringen

Ronde of ovale kozijnen en ramen zijn bij ons in iedere maat verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, te weten: voor vaste binnen-/buitenbeglazing met evt. kalf , stijl of kruis met rond, vast raam met tuimelraam 1 sluitpunt of meerpuntssluiting GU met valraam met draairaam bovenste helft valraam en onderste helft vast glas.

 

Roeden en glas

De kozijnen of ramen kunnen uitgevoerd worden met opplakroeden of glasdelende roeden in vakverdelingen naar keuze. Losse levering van glas of beglaasd leveren is ook mogelijk.

 

Levering uit voorraad

Hele maten zoals 50cm, 60 cm......130 cm liggen bij ons in uitvoering voor vast glas en in tuimelraamuitvoering veelal op voorraad. Indien niet voorradig dient gerekend te worden met ca. 3 weken levertijd.

 

Behandeling

Kozijnen met hang en sluitwerk zijn altijd behandeld. Kozijnen zonder hang en sluitwerk kunnen zowel behandeld als onbehandeld geleverd worden.

 

Technisch

De kozijnen worden standaard gemaakt uit onder een hoek met elkaar verlijmde blokken meranti of mahony. De vingerlassen zijn 10mm lang en de verlijming is een D4 kwaliteit. Basis voor de kwaliteitsnorm vormt de KVT’95

IJsseldijk Noord 69 | 2925 BH Ouderkerk a/d IJssel | 0180 681230 | info@gebogenhout.nl